NB I

Még nem dőlt el, ki ül a kispadra

Hiába állapodtak meg Vojtekovszki Csabával, még nem biztos, hogy ő irányítja a csapatot a hátralévő két bajnokin.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Már korábban beszámoltunk róla, hogy Vojtekovszki Csaba másodedző és Kövesfalvi István másodedző is egyezségre jutott az egri klub illetékeseivel az anyagi kérdésekben, ezzel újabb akadály gördült az NB II-es licenc megszerzése elől. A megállapodás kapcsán az is előfordulhat, hogy a korábban felfüggesztett Vojtekovszki irányítja a már kiesett Egri FC együttesét a hátralévő két bajnokijukon, hiszen Mészáros Ferenc a múlt héten benyújtotta lemondását, és legutóbb sem ő ült a kispadon. A régi-új tréner azonban a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, valóban megállapodott a klubbal, de korántsem biztos, hogy ő irányítja a gárdát.

– Sikerült megállapodásra jutnunk az elmaradt tartozásokkal kapcsolatban – magyarázta Vojtekovszki. – Ha ezek rendben lesznek, és a klub a licencet is megkapja, akkor úgy gondolom, van még jövője az egri futballnak. Még nem dőlt el, hogy ki lesz az edző a hátralévő két bajnokin, még hátravannak tárgyalások, illetve egyelőre Mészáros úrral is tisztázatlanok a viszonyok. Attól is függhet, hogy én irányítom-e a csapatot, hogy vele sikerül-e megállapodást kötni. Én eddig is az Eger alkalmazottja voltam, csak felfüggesztettek a munkavégzés alól. Az új befektető szeretné helyreállítani a dolgokat, csakis rajta múlik, hogy kinek milyen szerepet szán, de hangsúlyozom, én továbbra is az Eger edzője vagyok.

Mikor lesz licenc?

Az Egri FC másodosztályú indulása attól függ, hogy megkapja-e a szövetségtől az NB II-es licencet. A döntést a mostani hétre várták, de tegnap kiderült, hogy csak csütörtökön adták be a szükséges papírokat a hiánypótlás keretében, és jövő kedden várható döntés az ügyben.

Olvasói sztorik