NB I

Visszatér a kirúgott edző?

Megegyezés született az Egri FC, és két edzője, Vojtekovszki Csaba és Kövesfalvi István között.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vojtekovszki Csaba másodedző és Kövesfalvi István kapusedző is egyezségre jutott az egri klub illetékeseivel, ezzel újabb akadály hárult el az NB II-es licenc megszerzése elől. A trénerekkel szembeni pénzügyi kötelezettség nem teljesítése miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága előzőleg egyaránt 400 ezer forintos büntetés megfizetésére kötelezte a klubot.

Érdekesség, hogy az sem kizárt, Vojtekovszki Csaba ismét leül az egriek kispadjára. Ugyanis még mindig az Egri FC kötelékébe tartozik, így akár az is előfordulhat, hogy ő irányítja a csapatot a hátralévő két NB I-es mérkőzésen, tekintve, hogy Mészáros Ferenc vezetőedző benyújtotta a felmondását, és az Újpest elleni találkozón megbízottként Horváth Tamás másodedző irányította az együttest – írja a heol.hu.

Ha ez tényleg bekövetkezik, ebben az idényben ő lesz az ötödik vezetőedző az egri kispadon. Az újonc Simon Antallal vágott neki az idénynek, aztán átmenetileg Tóth Dénes klubmenedzser irányított, később Mészáros Ferenc vette át a csapatot, legutóbb pedig Horváth Tamás volt a főnök.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik