NB I

Másodosztályú csapat a Lombard?

Pápai pengeváltás: Kovács László beszólt Zsivóczky Gyulának, ő azonban nem vette fel a kesztyűt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tapintható a feszültség a Lombard Pápa háza táján a péntek esti, Siófok elleni kiesési rangadó előtt. A bajnokság hajrájában a bakonyiak előnye öt pont a balatoniakkal szemben, egy esetleges vendégsiker pedig az utolsó forduló eredményétől tenné függővé a végső sorrendet. A pápai klubnál a közelmúltban edzőváltás történt, Zsivóczky Gyula helyét a szezon végéig Kovács László kapusedző foglalta el. A papa-ma.hu előzetesében megszólalt a jelenlegi tréner is, és burkoltan beszólt elődjének.

– Úgy érzem, a fiúk tudják, mi a dolguk. Jó játékot várok tőlük, biztos vagyok benne, hogy itthon tartjuk a három pontot, és attól a pillanattól kezdve elfelejthetjük a kiesési gondjainkat – nyilatkozta Kovács László. – Nem értek egyet Zsivóczky Gyula véleményével, miszerint ez egy másodosztályú csapat. Két hete folyamatosan azon dolgozunk, hogy fejben helyrerakjuk a srácokat, hiszen ők jó játékosok, tudnak futballozni, és biztos vagyok benne, hogy pénteken is tudni fogják a dolgukat.

Zsivóczky is megszólalt, és nem győzte hangsúlyozni: biztos benne, hogy korábbi együttese él a lehetőséggel, és jövőre is az első osztályban szerepelhet.

– Először is azzal kezdeném, hogy Kovács László egyértelműen valótlanságot állított akkor, amikor azt nyilatkozta, hogy szerintem a csapat másodosztályú – szögezte le Zsivóczky Gyula. – Soha nem mondtam ilyet, minden nyilatkozatomban azt hangsúlyoztam, biztos vagyok benne, hogy a csapat az élvonalban marad és a következő szezonban is az NB I tagja lesz.

Olvasói sztorik