NB I

U21-döntetlen a Kecskemét ellen

A magyar U21-válogatott felkészülési meccsen 1-1-et játszott a KTE ellen, Telkiben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A fiatalok vasárnap óta Telkiben edzőtáboroztak, a programot pedig a KTE-Phoenix Mecano elleni edzőmeccs zárta. Horváth Ferenc több játékosnak is pihenőt adott, így végül Antal Botond, Forró Gyula, Mogyorósi József, Szavics és Vukaszovics sem lépett pályára a találkozón, Patvaros és Pekár pedig Róth Antal csapatában kapott helyet, mindketten a szünetben álltak be. A kecskeméti szakmai stáb egy próbajátékost is megnézett a macedón Tanusev személyében, aki középpályásként szerepelt – tudósít a klub honlapja.

Az első félidőben sok helyzet nem adódott, leginkább a középpályán zajlottak az események. A legközelebb Bertus Lajos kitűnő szabadrúgása járt a gólhoz, ám végül a felső lécen csattant a lövés. A félidő hajrájához közeledve aztán egy gyors gólváltás következett.

Balázs Zsolt és Bertus csinált egy szép váltást, amelynek végén utóbbi üresen maradt a baloldalon, mintaszerű beadására pedig Rajczi Péter érkezett a rövid saroknál, és a kapuba pördített. Szűk tíz perccel később aztán egyenlítettek a fiatalok, egy szép akció végén a szombathelyi Radó András kapott labdát a tizenhatos vonalán, majd szépen lőtt a hosszú alsó sarokba.

A fordulás Róth Antal sorcserét hajtott végre, de Horváth Ferenc is több helyen váltott. A mérkőzés összképe nem változott, helyzetek szórványosan alakultak ki. Borszéki Csabának kétszer kellett játékba avatkoznia, míg Balázs Zsolt lesről talált a kapuba. Az eredmény végül nem változott (1-1).

Felkészülési mérkőzés

U21-válogatott – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 1-1 (1-1)

Telki

Válogatott. 1. félidő: Jova L. – Króner, Jagodics M., Poór P., Deutsch B. – Radó, Windecker, Vécsei, Kleinheisler – Vass P., Ugrai. 2. félidő: Dombó – Nagy J., Tóth F., Batik, Nagy Zs. – Gyurján, Szakály A., Patvaros, Skriba – Pekár, Bacsa. Edző: Róth Antal

KTE: Borszéki (Ikotin, 66.) – Koszó, Póti, Varga R. (Vaskó, a szünetben), Diaz (Mohl, a szünetben) – Hullám, Tanusev (Burgos, 85.), Bertus – Ioszeliani, Rajczi (Nagy P., a szünetben), Balázs Zs. Edző: Horváth Ferenc

Gólszerzők: Rajczi (34.), illetve Radó (42.)

Olvasói sztorik