NB I

Eljött a várva várt bizalom

Balajti Ádám az utolsó két bajnokin már a kezdőcsapatban kapott szerepet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Az Újpest és a Videoton ellen már a kezdőcsapatba nevezte Garami József Balajti Ádámot, aki eddig csak csereként jutott szóhoz a bajnokságban. A 22 éves támadó a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy habár 2-0-s vereséget szenvedtek Székesfehérváron, a játék minőségében hozták az elvárt szintet.

– Én úgy gondolom, hogy mezőnyben nem voltunk rosszak a Vidi ellen– kezdte Balajti Ádám. – Az elején gyorsan gólt kaptunk, de rögtön utána Vadnai Dánielnek volt egy hatalmas helyzete, ami sajnos kimaradt. Nagyon jó iramú, élvezetes mérkőzést játszottunk a Videotonnal, a talaj eléggé csúszós volt, de igyekeztünk alkalmazkodni ehhez. Nagyon örülök neki, hogy már másodszor is a kezdőbe nevezett Józsi bácsi. Amikor a Diósgyőr ellen csereként kaptam fél órát, jól ment a játék, gólt is rúgtam, talán ennek tulajdonítható, hogy utána már a mérkőzés első percétől kezdve bizalmat kaptam. Igyekszem edzésen is odatenni magam, és bízom benne, hogy a hátralévő néhány mérkőzésen is ott leszek a kezdő sípszónál a pályán.

Cseppet sem lehet könnyűnek nevezni az MTK hátralévő négy mérkőzését, a kék-fehérek ugyanis fogadják még a Paksot és a Debrecent, valamint a Ferencváros és a Győr otthonában is játszanak.

– Való igaz, nehéz meccsek jönnek, de természetesen mi mindig csak a soron következő feladatra kell, hogy koncentráljunk az pedig először a Paks elleni bajnoki lesz. Tomiszlav Szivics csapata nagyon erős, de úgy gondolom hazai pályán mi vagyunk az esélyesek, ennek tudatában kell pályára lépnünk. Ez a meccs vízválasztó lehet, hiszen győzelem esetén nagyobb önbizalommal vágnánk bele magunkat az utána lévő rangadókba – vélekedett Balajti.

Olvasói sztorik