NB I

Nem bírta a végéig

Vadász Viktor a Fradi elleni mérkőzés huszadik percében sérült meg.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros ellen egy pontot szerzett a Diósgyőr csapata az OTP Bank Liga legutóbbi fordulójában. A 2-2-re végződő találkozó változatos játékot és egy súlyos sérülést hozott, hiszen Gosztonyi Andrásnak, a DVTK játékosának eltörött a szárkapocscsontja.

Azonban nem csak Gosztonyit kellett idő előtt lecserélni sérülés miatt, hiszen Vadász Viktor, a hazaiak védője is hasonló sorsa jutott. A 26 éves játékostól megtudtuk, az ő esete nem súlyos, így ott lehet az MTK elleni, szombati találkozón. A Rangadó.hu érdeklődésére hozzátette, bár csak egy pontot szerzett csapata az FTC ellen, nem rossz ez az eredmény, de reméli, a szezon hátralevő részében még ennél is kevesebb pontot hullajt a DVTK.

– Akár jónak is értékelhetjük ezt az eredményt, hiszen egy pontot szereztünk egy jól felépített, egységes Ferencváros ellen. Azonban tény, alakulhatott volna másként ez a mérkőzés, megvoltak a lehetőségeink mondta válaszolta Vadász Viktor.

– A hatvanadik percben lecserélték. Mi volt a gond?
– Én kértem cserét, sajnos nem bírtam tovább játszani. Már a huszadik perc körül szúró fájdalmat éreztem a combomban. Ekkor még nem szóltam, próbáltam kihúzni a mérkőzés végéig, de a hatvanadik percben már éreztem, hogy még egy-két sprint, és súlyosbodhat a sérülésem. Nem akartam kockáztatni, így cserét kértem.

– Új edzővel dolgoznak, milyen a munka Kovac Zoltánnal, illetve mik lehetnek a célok a hátralevő fordulókban?
– Az új vezetőedző is megköveteli a kemény munkát és az eredményeket, csakúgy, mint Szentes Lázár. A két edző szerintem hasonló stílust képvisel, nem változott sokat a munka menete. A bajnokságot nem adtuk fel, lehet még előrelépni, és meg is teszünk mindent azért, hogy ez sikerüljön. Leginkább rajtunk múlik, miként szerepelünk a hátralevő fordulókban, a saját kezünkben van a sorsunk. A legjobb persze az lenne, ha minden meccsünket meg tudnánk nyerni, de persze ebbe az ellenfeleknek is lesz némi beleszólásuk.

– A szintén rossz passzban lévő MTK-hoz látogatnak hétvégén. Nagyobb teher így pályára lépni?
– Az azért túlzás, hogy rossz formában van az MTK. Az elmúlt meccseiken valóban nem jött ki nekik a lépés, de ez bármelyik csapattal előfordulhat. Biztos vagyok benne, hogy minden erejüket mozgósítani fogják ellenünk. Pluszterhet nem érzek, győzelmet várok, a csapatunk minden tagja a három pontért fog küzdeni.

– Ön is ott lesz a Diósgyőrben?
– Szerencsére a sérülésem nem volt komoly, valószínűleg csak elfáradt az izom. Gyógyszert kaptam rá, illetve pihenőt is előírtak számomra. Azóta viszont már teljes munkát végzek, úgy érzem, ismét száz százalékot tudok nyújtani, így én is ott leszek a csapatban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik