NB I

Súlyos testi sértés Miskolcon

Büntetőeljárás folyik a miskolci szurkolói összecsapás ügyében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya büntetőeljárást folytat a vasárnap este, Miskolcon történt szurkolói atrocitás ügyében. A nyomozók az azonnal felszámolt szurkolói rendbontást követően két férfit bűnügyi őrizetbe vettek – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság honlapja.

A Diósgyőr–Ferencváros mérkőzés után, a gépjárművekkel hazafelé tartó szurkolók között a Miskolc, Csermőkei úton este hét óra körüli időben szóváltásra, majd tettlegességre került sor.

A drukkerek összecsapása az időközben beszerzett orvosi vélemény szerint egy főnél nyolc napon túl gyógyuló, súlyos, míg öt személynél könnyebb sérülést eredményezett. A vendégszurkolók az utcai tettlegesség során azt az idegen házat is megrongálták, ahová a két hazai drukker a túlerőt látva bemenekült.

A pillanatok alatt fellángoló szurkolói incidenst követően a rendőri biztosítási feladatokban részt vevő Készenléti Rendőrség miskolci, valamint nyírbátori csapatszolgálati egységei a közrendet azonnal helyreállították.

A rendőrjárőrök azt a két hazai szurkolót, akik az elsődleges információk szerint az összetűzés kiváltói voltak azonnal elfogták és előállították.

Az ügyben a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya id. V. László 56 éves és ifj. V. László 36 éves miskolci lakosok bűnügyi őrizetbe vétele mellett súlyos testi sértés és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Olvasói sztorik