NB I

Ukrán milliárdos veszi meg a Lokit?

A világ egyik leggazdagabb embere, a Sahtar Donyeck tulajdonosa veheti meg a DVSC-t.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szenzációs üzletlehetőségről értesült a Bors című napilap. Debreceni hírek szerint a világ egyik leggazdagabb embere, a Sahtar Donyeck tulajdonosa, az ukrán Rinat Ahmetov veheti meg a magyar bajnoki címvédő focicsapatot.

Óriási esély előtt áll a DVSC: a Bors úgy tudja, a sok szempontból nehéz helyzetben lévő debreceni együttes felkeltette egy ukrán milliárdos, a BL-nyolcaddöntős Sahtar Donyeck tulajdonosa, az óriási focirajongó Rinat Ahmetov érdeklődését. Az üzletember a 47. leggazdagabb személy a világon, akinek vagyonát 15,4 milliárd dollárra, vagyis 5400 milliárd forintra becsülik.

Debrecenben azt rebesgetik, Szima Gábor jelenlegi tulajdonos nem igazán gondolkodik már az első csapatban. Az új szerencsejáték-törvény miatt jelentős vagyont veszítő üzletember a Pallagon átadott akadémiában látja a jövőt, ezért a tőkéjét és energiáját inkább az utánpótlás-nevelésre fordítaná a jövőben.

Egy városi vezető a Loki VIP-szektorában nemrég kijelentette, a nyártól ismét lesz pénz a klub kasszájában, mert új tulajdonos érkezik. Szima Gábor egyelőre nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Olvasói sztorik