NB I

Balhé volt Debrecenben!

Harminc embert állítottak elő a DVSC–Újpest meccs után; Lázár Bencét nem kell műteni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt harminc személyt állítottak elő a rendőrök vasárnap este a Debrecen–Újpest bajnoki mérkőzés (0-1) után – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

A vasárnap esti órákban, Debrecenben a Kassai út és a Zákány utca kereszteződésénél a helyi szurkolók egy csoportja megrongálta a vendégjátékosokhoz tartozó rendezőket szállító járművet – ismertette Kovács Károly rendőr-őrnagy. Elmondása szerint ezt követően a gépjárműből kiszálló biztonsági emberek és a szurkolók csoportja között verekedés tört ki, amelynek a helyszín közelében lévő járőrök vetettek véget.

A rendőrök a helyszínről 30 személyt állítottak elő a debreceni rendőrkapitányságra, ahol jelenleg is folynak a kihallgatások. Az ügyben a rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást – tette hozzá a sajtóügyeletes.

Nem kell műteni Lázárt

Egy perccel pályára lépése után egy ütközést követően a földön maradt az újpesti Lázár Bence, de a játékvezető műesésért neki adott sárga lapot. Sérülése olyan súlyosnak bizonyult, hogy le kellett cserélni. Az első diagnózis szerint a vállízületeiben elszakadtak a szalagok, ezért azonnal Budapestre indultak vele, és felkészültek az esetleges műtétre, de az Uzsoki utcai kórházban elvégzett vizsgálatok során a röntgen megállapították, hogy a szalagjai épek maradtak, ezért nincs szükség operációra.

A fiatal csatár vállát visszatették a helyére, az éjszakát már saját otthonában töltheti.

Olvasói sztorik