NB I

Nem csak szép, de fontos is

Pályafutása első sarkazásos gólját szerezte a Kaposvár ellen Dusan Vasziljevics.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Gyönyörű sarkazásos góllal győzte le a Kaposvárt péntek este az Újpest az NB I 22. fordulójában. A lila-fehérek újra nyertek azután, hogy egy héttel korábban Debrecenből is elhozták a három pontot. A somogyiak ellen a győztes gólt szerző Dusan Vasziljevics a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, úgy érzi, most már jó úton van a csapat, és szeretnék megmutatni, hogy sikerülhet még feljebb kapaszkodni a tabellán.

– Szerzett már ilyen gyönyörű gólt pályafutása során?
– Szereztem már szép gólt, de ilyen sarkazásos találatra nem emlékszem – kezdte Dusan Vasziljevics. – Ráadásul nem csak szép, de fontos is volt, hiszen három pontot ért, így dupla az öröm.

– A játékukban voltak hiányosságok, aminek a szurkolók hangot is adtak…
– Nem ez volt a legjobb játékunk, ez tény, de az első félidőben jobbak voltunk a Kaposvárnál. A második játékrészben már visszaálltunk és kontrákra rendezkedtünk be, de ezekből továbbra is veszélyesek voltunk. Ha még egy gólt sikerül szereznünk, akkor megnyugodtunk volna, de a győzelem így is a miénk.

– Két sikeres mérkőzés van a hátuk mögött. Sikerült már kilábalni a hullámvölgyből?
– Szerintem már jó úton van a csapat, hiszen Debrecenben és a Kaposvár ellen gólt sem kaptunk. Sokkal szervezettebben játszunk és jól is néz ki a csapat a pályán. Bízom a sikeres folytatásban, hiszen vízválasztó lesz a soron következő három-négy bajnoki. Meg kell mutatnunk, hogy sokkal többre vagyunk képesek, az első tavaszi forduló csak kisiklás volt, és megmutatjuk, hogy az első négyben van a helyünk.

Olvasói sztorik