NB I

Nem lesz zártkapus a Fradi-meccs

Az Eger elleni meccs rendezői hiányosságai ellenére sem léptetik életbe a felfüggesztett szankciót.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Újpest elleni derbit követően egy zártkapus meccs is szerepelt a Ferencváros büntetési tételei között, június 30-ig felfüggesztve. Április 3-án ismét ülésezett az MLSZ fegyelmi bizottsága, amely az FTC–Eger mérkőzésen történt rendezési hiányosságok miatt a Fradit, mint visszaesőt, 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, de nem zárja be a csapatnak otthont adó Puskás Stadiont a következő bajnokira.

Az MLSZ fegyelmi bizottságának április 3-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

OTP Bank Liga

Elek Ákos (Diósgyőr) 1, Jasmin Mecsinovics (Eger) 1, Tímár Krisztián (Siófok) 1 és Vaskó Tamás (Kecskemét) 2 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A Debrecen–Újpest mérkőzésen történt rendezési hiányosság, a vendégszurkolók rasszista megnyilvánulásai és pirotechnikai eszközök használata miatt a DVSC-t a soron következő hazai bajnoki mérkőzésén szövetségi ellenőr fogadására, az Újpestet, mint visszaesőt, 150 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezik.

A Kecskemét–Pécs mérkőzésen a vendégszurkolók részéről történt rasszista megnyilvánulások miatt a Pécset, mint visszaesőt, 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezik.

Ligakupa

Tárgyalás megtartása után Márton Gábor edzővel (PMFC) szemben korábbi határozatában kiszabott pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartották.

NB II

Komlósi Ádám (Kazincbarcika) 2, Bogdány Csaba (Mezőkövesd) 3, Szalai Vilmos (Mezőkövesd) 1, Dos Santos Rocha Da Silva Lucas (Vasas) 1, Sallér Márk (Ajka) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Az elmaradt Vác–Kazincbarcika mérkőzés 3 pontját 3-0-s gólkülönbséggel a Kazincbarcika javára igazolják. Az elmaradt Szeged–Vác mérkőzés 3 pontját 3-0 gólkülönbséggel a Szeged javára igazolják.

Olvasói sztorik