NB I

„Csak nem bálba készülsz?”

Koszó Balázs már az új maszkjában edz, a csapattársai persze nem hagyták szó nélkül az esetet...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elkészült Koszó Balázs speciális maszkja. A Kecskemét védőjének arccsontja még a Debrecen elleni tavasznyitó bajnoki meccsen tört el, ezért megműtöttek. A 25 éves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére mesélt új viseletéről, illetve arról, hogy társai miképp fogadták.

– Pénteken már a maszkomban edzettem, így már túl vagyok egy-két gyakorláson – kezdte Koszó Balázs. – Kicsit furcsa volt az elején, de szép lassan megszokom. Nem mondom, hogy jó érzés benne játszani, de elviselhető. Nem akadályoz semmiben.

– A csapattársai sokat zrikálták vele?
– Persze, az elején központi téma volt. Zorrónak hívtak, de mondtam nekik, hogy az én maszkom nem fekete, hanem fehér. Aztán mondták rám, hogy én vagyok DiCaprio a Vasálarcosból, illetve kérdezték, hogy bálba készülök-e, hogy maszkot húztam… Szóval elég kreatívak voltak a társak ilyen szempontból, de bizonyítja, hogy nagyon oldott az öltözői hangulat nálunk.

– Gondolom, ön nem bánta, hogy elmaradt a hétvégi forduló…
– Én most nem annyira, a csapat többi tagja viszont nagyon nem örült, hogy nem játszhattunk a Győrrel. Most két hazai bajnoki következett volna, így a Pécset fogadjuk legközelebb, ellenük kell helytállnunk.

– Kijelenthető, hogy alapembere lett a Horváth Ferenc vezette Kecskemétnek?
– Minden poszton két játékosunk van, úgyhogy minden edzésen keményen meg kell küzdeni a csapatba kerülésért. Örülök, hogy sokat játszottam az utóbbi meccseken, előtte Sós Márkóval váltottuk egymást, de sérülés miatt ő most kiesett. Dolgozom tovább, hiszen az a célom, hogy minél többször ott legyek a kezdőcsapatban.

Olvasói sztorik