NB I

Hamarosan költözik a Fradi!

A Puskás Ferenc Stadion lesz a Ferencváros átmeneti otthona.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Megszületett a megállapodás a Ferencvárosi TC és a Nemzeti Sportközpontok között: a Puskás Ferenc Stadionban játssza hazai mérkőzéseit az FTC labdarúgócsapata az új Albert Stadion átadásáig – írja az MTI.

Az NSK keddi tájékoztatása szerint Vígh László kormánybiztos és Kubatov Gábor, az FTC elnöke az elmúlt napokban személyesen egyeztetett egymással a bérleti konstrukcióról, amelynek eredményeként a következő hónapokban mintegy 40 hazai mérkőzésén a Puskás Ferenc Stadionban léphet pályára a Ferencváros.

– Természetesen nagy változás lesz a csapat életében, hogy ideiglenesen el kell hagynunk az Albert Stadiont, de azon dolgozunk, hogy a játékosok és a stáb körüli nyugodt és kiegyensúlyozott légkört megőrizzük az albérletben is – mondta Kubatov Gábor, aki hozzátette: amennyiben a Puskás Ferenc Stadionban előre lekötött rendezvények időpontja ütközne a csapat valamelyik meccsével, akkor más megoldást találnak.

A közlemény szerint a Ferencváros a költözéssel kapcsolatos változásokról egyeztetni fog a szurkolói csoportok vezetőivel és a hivatalos oldalán tájékoztatni fogja a drukkereket.

A Ferencváros vasárnap 17 órától a többek között Vass Ádámot is foglalkoztató erdélyi csapat, a mostani idényben a Bajnokok Ligájában szerepelt kolozsvári CFR ellen játssza búcsúmérkőzését az Albert Stadionban. A tervek szerint az új létesítmény 2014 végére lesz kész.

Öt játékos is búcsúzik

Lipcsei Péter, Dragóner Attila, Lisztes Krisztián, Rósa Dénes, valamint Balog Zoltán is pályára lép a Kolozsvár elleni mérkőzésen, tehát a Fradi-szurkolók a stadionon kívül a korábbi kiváló játékosoktól is elköszönhetnek. A csapatkapitányi karszalagot Lipcsei Péter viseli majd.

Olvasói sztorik