NB I

Búcsúgála az Albert Stadionban

A Fradi a kolozsvári CFR ellen játssza az Albert Stadion búcsúmérkőzését, most vasárnap!

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Hosszú tárgyalássorozat végén eldőlt, hogy az FTC a kolozsvári CFR ellen játssza az Albert Stadion búcsúmeccsét. A klub magyar tulajdonosa, Pászkány Árpád végig nyitott és lelkes volt az egyeztetések folyamán. Az erdélyi csapat játékereje mellett fontos tényező volt az is, hogy a klub erős magyar kötődéssel rendelkezik. A Ferencváros vezetése azt is mérlegelte a döntés során, hogy a találkozó révén vélhetően több száz határon túli magyar látogat az Albert Stadionba.

A két csapat a téli felkészülés során már találkozott, akkor a kolozsváriak 1-0-ra győztek.

A román csapat elleni gála éppen a magyar-román világbajnoki selejtező után két nappal, március 24-én, vasárnap 17 órakor kezdődik. A jegyeket keddtől árusítja a klub. Ezen a rendezvényen a belépéshez nem szükséges a szurkolói kártya, az aktuális szezonbérletek viszont érvényesek!

Budapesten látható az Albert-kiállítás

Az Albert Flórián-emlékkiállítás március 19-től tekinthető meg a Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjteményben.

Több helyen – a többi között Szegeden, Nyírbátorban és Komáromban – is meg lehetett már tekinteni az egyetlen magyar Aranylabdás, Albert Flórián pályafutásáról és életéről szóló kiállítást. Az impozáns tárlat szerdától Budapesten is látható lesz. A Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény címe: Ráday utca 18. (bejárat az Erkel utca 15. felől). Az ünnepélyes megnyitó március 19-én, kedden 17 órakor lesz, a nagyközönség számára a tárlat másnap 10 órától lesz látogatható április 3-ig, minden nap 10-18 óra között.

Olvasói sztorik