NB I

Gyorshajtás! Elvették Garami jogsiját!

Hetven fölött sem lassít az MTK mestere, akinek a vezetési engedélye bánt a sebességet!

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Az élvonal második helyén álló MTK szakmai igazgatóján nem fog az idő. A fiatalabb kollégák is megirigyelhetik a lendületét, hiszen az edző nap mint nap teljes erőbedobással azon dolgozik, hogy a csapata minél jobban szerepeljen. Az edzői mezőny korelnökének tempója azonban nemcsak a munkában volt gyors az utóbbi időben, hanem a közutakon is. Ezért közlekedési szabálysértések, többek között gyorshajtás miatt bevonták a jogosítványát – írja a Blikk.

– Igaz, ami igaz, többször is megbüntettek már, mert vétettem a KRESZ-szabályok ellen – ismerte el Garami József. – Előfordult, hogy pirosnál hajtottam át. Ez egyértelműen a figyelmetlenségemnek volt köszönhető, mert két zöld után nem vettem észre, hogy a harmadik lámpánál már meg kellett volna állnom. Azt gondolom, ez mindenkivel előfordulhat. Azután olyan esetem is volt, amikor siettem, és gyorshajtáson értek, csak erről nem kaptam meg az értesítést.

Garami József szeret vezetni, ám az MTK szakmai igazgatója most egy ideig nem ülhet volán mögé. Mivel többször szabálytalankodott, a közlekedési hatóság bevonta a jogosítványát. Ha vissza akarja szerezni a papírjait, akkor úgynevezett utánképzésen kell részt vennie. Amennyiben leteszi a számára előírt vizsgákat, akkor újra átveheti a több évtizede megszerzett engedélyét. Ellenkező esetben csak utasként ülhet kocsiba a jövőben.

– Így jártam, most újra kell vizsgáznom. Mivel a hétköznapokon szükségem van az autóra, hiszen azzal közlekedem, újra megpróbálom megszerezni a jogosítványt. Elvégzem a tanfolyamot, s a jövőben igyekszem jobban figyelni a volán mögött – tette hozzá Garami József, akit március 15-én kitüntetnek a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével.

A rutinos szakember az MTK-t továbbra is nagy lendülettel vezetheti a bajnoki dobogóra. Az autóban azonban egyelőre át kell engednie másnak az irányítást, s nem szabad száguldoznia.