NB I

Továbbra is a fiatalokra építenek

Garami József szeretné, ha az élvonalban is meghatározó együttes lenne az MTK.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sikeres évet zárt az MTK, hiszen magabiztosan, 17 pontos előnnyel nyerte az NB II Nyugati-csoportját, ráadásul a Magyar Kupa döntőjében is csak tizenegyesekkel maradt alul a Debrecen ellen. Garami József szakmai igazgató a Rangadó.hu érdeklődésre elmondta, csapata az élvonalban is szeretne meghatározóvá válni, és már el is kezdték a felkészülést a következő szezonra.

– Összességében elégedett lehetek a fiúkkal, a bajnokságban remekül teljesítettünk, a kupában pedig csak nüánszokkal maradtunk alul egy remek együttes ellen. Nem lehet okunk panaszra, valahogy így terveztem ezt a szezont – emlékezett vissza az elmúlt idényre Garami. – Javában zajlanak az egyeztetések több játékossal is, vannak csapatrészek, amelyeket meg kell erősítenünk. Konkrét neveket azonban még nem szeretnék mondani. Továbbra is a saját nevelésű fiatalokra építünk, ez a fő koncepció az MTK-nál. Célkitűzésről még korai lenne beszélni, de azt elmondhatom, hogy az élvonalban is szeretnénk meghatározó együttes lenni.

Az együttes már is kezdte a felkészülést, de külföldi edzőtáborozás nem szerepel a programban.

– Való igaz, a múlt héten szűk kerettel ugyan, de munkába álltunk a csapattal. A héten még további játékosok is csatlakoznak, jövő héten pedig Agárdon, az akadémián fogunk edzőtáborozni. Felkészülési meccseink is lesznek: román, cseh és szlovák első osztályú együttesekkel mérkőzünk majd meg – mondta a Rangadó megkeresésére Garami József.

Az MTK június 16-án, szombaton 16 óra 30 perctől máris edzőmeccset játszik a szlovák Senica ellen a Hidegkuti Stadionban.

Olvasói sztorik