NB I

Még nem téma a bajnoki cím

Egyelőre még nem foglalkozik a bajnoki címmel Pintér Attila a hatpontos előnnyel listavezető Győri ETO FC vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A szakember a többi között erről is beszélt azon a pénteki sajtótájékoztatón, amelyen a klub két új szerzeményét, a szlovák válogatott kapust, Lubos Kamenárt és a grúz csatárt, Giorgi Kvilitaiát mutatta be – írja az MTI.

– Nem foglalkozunk azzal, hogy sokan már elkönyvelték, idén az ETO szerzi meg a bajnoki címet. Mindig csak a következő feladatra koncentrálunk, számunkra most a kaposvári meccs sikere a legfontosabb – nyilatkozta Pintér, aki szerint jó előjelként lehet értékelni, hogy tanítványai kettős győzelemmel és kapott gól nélkül jutottak tovább a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Honvéddal szemben.

A két új szerzeménnyel kapcsolatban elhangzott, Kamenár három és fél éves szerződést írt alá, nagy kihívásnak tartja, hogy azzal a Sasa Sztevanoviccsal kell megküzdenie a csapatba kerülésért, aki 2004 óta alapembernek számít Győrben. Kvilitaia 19 éves gólerős csatár, elsősorban a jövő embere lehet. Az ETO a téli átigazolási időszakban összesen öt futballistát igazolt, a pénteken bemutatottakon kívül korábban a magyar válogatott Farkas II Balázs, a volt szlovák válogatott Marián Had, és a jelenleg is észt kerettag, Tarmo Kink szerződött Győrbe.

Horváth Cs. Attila klubmenedzser elmondta: tavasszal ismét szeretnék megnyerni azt a versenyt, amit az élvonalbeli klubok között a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Sport TV hirdetett meg a leginkább családbarát stadion címért.

Már ennek a jegyében különböző szurkolócsalogató akciókat szerveznek a hat győri bajnoki mérkőzésre, illetve a Magyar Kupa- és a Ligakupa-találkozókra.

Olvasói sztorik