NB I

Elmarad a Haladás meccse?

Hó után immár eső hullik a szombathelyi pályára, ami tovább rontja a Siófok elleni meccs esélyeit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Minden egyes esőcseppel csökken az esélye a szombat délutáni Haladás–Siófok bajnoki meccs megrendezésének. A havazást eső váltotta fel, jelen pillanatban a pálya alkalmatlan a mérkőzés lejátszására – írja a klub honlapja.

– Ha kedden vagy szerdán kellene meccset rendeznünk, azt mondanám, teljesen esélytelen – mondta Vörös Csaba technikai vezető. – A hétvégén hullott hó az enyhe idő miatt mára teljesen elolvadt, egyúttal beleolvadt a gyepbe. Úgyhogy jelen pillanatban nagyon mély a pálya talaja, játékra teljesen alkalmatlan. Folyamatosan böngészem az időjárás-előrejelzéseket. Éjszakánként még fagyhat, ami nem tesz jót a talajnak. Ráadásul meccsnapon muszáj lehengerelni a pályát, hiszen ellenkező esetben összevissza pattogna a labda. De egyáltalán rá merjük engedni szombaton a traktort? Lehet, többet ártunk vele, mint használunk. Ha nem lesz több eső, és folyamatosan melegszik az idő, van esély a meccsre. A legvalószínűbbnek azt tartom, hogy a kezdés előtt a játékvezető dönt majd, lejátsszuk-e a bajnokit, vagy sem.

Az MLSZ korábban egyértelművé tette: nem lenne szerencsés a programtorlódás, ezért ha van esély rá, le kell játszani a meccseket.

Olvasói sztorik