NB I

MLSZ: Csányi nem vállal szerepet

A szövetség szerint az elnök mégsem száll be a szegedi fociba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu az elmúlt héten megírta, hogy értesüléseink szerint az MLSZ-elnök személyében újabb tőkeerős befektető kapcsolódik be a magyar klubfutballba, miután Csányi Sándor az egyik cégén keresztül az NB II-es Szeged 2011 csapatának felvirágoztatását tervezi.

Cikkünkben az is szerepel, hogy magától az érintettől szerettük volna megtudni, hogy mikor, illetve milyen mértékben és formában tervez befektetni a szegedi labdarúgásba, de hiába küldtünk neki levelet több kommunikációs csatornán keresztül, konkrét választ nem kaptunk.

Az MLSZ is reagált a levelünkre, de írásukban nem cáfolták Csányi Sándor szerepvállalási szándékait, hétfőn viszont a következő közlemény jelent meg a honlapjukon.

„A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetőjéről téves állítások jelentek meg a médiában.

Az elmúlt néhány napban a magyar sajtóban találgatások és téves állítások láttak napvilágot a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökének állítólagos szerepvállalásáról a szegedi labdarúgásban.

Dr. Csányi Sándor részvétele Szeged sportéletében a Pick-Szeged KC támogatásában merül ki. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke a múltban és a jelenben sem vállalt és vállal szerepet sem a jelenleg NB II-es szegedi, sem más labdarúgóklub finanszírozásában, hiszen ez összeférhetetlen lenne az általa betöltött elnöki pozícióval.”

(megjegyzés: mi sem állítottuk, hogy a múltban vagy a jelenben szerepet vállalt volt, illetve vállalna. Mi a jövőről beszéltünk, de arról nem szól a közlemény…)

Olvasói sztorik