NB I

Újabb Simon a Haladásban

Simon Ádám után ikertestvére, András is a szombathelyiekhez kerül, Győrből érkezik kölcsönbe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elképzelhető, hogy egy külföldi válogatott kapussal erősödik a Győri ETO FC. Mindezt Klement Tibor, a klub ügyvezető igazgatója mondta a hivatalos átigazolási időszak utolsó napján, az esti órákban folytatott beszélgetés során – írja a klub honlapja.

– Egy külföldi válogatott játékossal tárgyalunk, most még csak ennyit árulhatok el – mondta az átigazolási időszak utolsó napján Klement Tibor, aki arról is beszámolt, hogy Jarmo Ahjupera egyelőre nem megy Újpestre, és vele együtt Valentin Babics is az NB II-es csapat edzéseit látogatja majd. – Akinél lehet még változás, az Marko Dinjar. Olyan futballkultúrába kíván szerződni, ahol nem ér véget ma éjfélkor az átigazolási időszak, így azt, hogy az ő pályafutása tavasszal hol folytatódik, még nem lehet egyértelműen kijelenteni.

A klubvezető azt is elmondta, hogy Simon András a tavaszt a Haladás együttesénél tölti. Dinjar és a külföldi kapus miatt még nem tekinthető véglegesnek a Győri ETO első csapatának játékoskerete. Mint ismeretes, Babics még a nyáron került ki az első csapatból, Simon András kölcsönjátékosként Pápán játszott, Ahjupera és Dinjar a téli időszakban került ki a keretből, Mihai Dinával pedig már közös megegyezéssel tavaly megszüntette a szerződését a klub. Az elmúlt időszakban Farkas II Balázs, Marián Had, Tarmo Kink és Giorgi Kvilitaia szerződésére került sor.

Olvasói sztorik