NB I

Kölcsönben maradó győriek

A tél folyamán várhatóan nem tér vissza az ETO-hoz egyetlen kölcsönadott élvonalbeli játékos sem.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az azonban biztos, hogy nem ugyanott kezdik mindannyian a tavaszi alapozást, mint ahol nyáron tették – áll a klub honlapján.

Aki biztosan klubot vált, az Simon András. A csatár, aki sérülései miatt nem tudta beverekedni magát az ETO kezdőcsapatába, az őszt Pápán töltötte, itt öt mérkőzésen szerepelt. A korábbi U20-as világbajnoki bronzérmes labdarúgóval kapcsolatban Klement Tibor, a klub ügyvezető igazgatója azt mondta: valószínűleg Siófokon folytathatja tavasszal, kölcsönjátékosként.

Ugyancsak Siófokra tért vissza Windecker József és Kiss Máté. Előbbi sérülés miatt több hétre kidőlt ősszel, így csak tíz mérkőzésen léphetett pályára a Balaton-parti együttesben. Az U20-as világbajnokság legszebb góljának szerzője ellenben gólt is lőtt már siófoki színekben, Kiss Máté összesen 11 alkalommal játszott.

Jó félévet zárt a kaposvári együttesben Zámbó Bence, aki tízszer kezdőként, négyszer csereként lépett pályára. Két góljából az első lehet emlékezetesebb, hiszen az ő találatával verte a Rákóczi a bajnokságban a Debrecent, még a szezon elején.

Szűcs Lajos mellett nem jutott szóhoz Pápán a kapus, Nacsa Péter. A korábbi Fehér Miklós-díjas kapusnak szintén hosszabb időt kellett pihennie sérülés miatt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik