NB I

Szerződésre várva…

Az Újpestről távozó Szabó Bence már két hete az Egri FC csapatával készül, napokon belül aláírhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Csongrádfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Érdekes körülmények között távozott az Újpest FC csapatából az egykori olimpiai bajnok kardvívó, jelenleg MOB-főtitkár Szabó Bence fia, ifj. Szabó Bence. A fiatal csatárral egyoldalúan bontott szerződést a klub belga tulajdonosa, mindazok ellenére, hogy egy korábbi megbeszélésén még azt mondta, számítanak a játékára. A korábban a Vasasban is megfordult támadó postán kapta meg felmondólevelét, de nem sokáig szomorkodott, hamar új csapat után nézett. A 23 éves labdarúgó már két hete az Egri FC csapatával készül, és reméli, hogy napokon belül a szerződését is aláírhatja.

– Semmi különös nem történt igazából, egyoldalúan szerződést bontottak velem. Indoklást én sem kaptam, szóval fogalmam sincs az okokról – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére az angol Wolherhamptonban is próbálkozó Szabó Bence. – Két héttel előtte a belga tulajdonossal volt egy megbeszélésem, ahol azt mondta, számítanak rám, ennek ellenére két héttel később postázták a felmondólevelemet.

– Hogyan jött képbe az Eger csapata?
– Igazából nem próbajátékra jöttem ide, de aztán tulajdonosváltás történt, ezért ezzel kapcsolatban többet nem szeretnék elárulni. Jelenleg is itt vagyok Egerben, készülök a csapattal. Várom, hogy megállapodjunk a vezetőkkel. Remélem, hogy a héten mindenképp eldől a sorsom.

– Voltak esetleg más ajánlatai is?
– Voltak megkereséseim máshonnan is, de szimpatikus volt, amit az egri vezetők ajánlottak és mondtak nekem, úgyhogy ezért választottam ezt a lehetőséget.

– Mióta edz a csapattal, és hogy érzi magát Egerben?
– Most már két hete készülök a gárdával. Jól érzem magam, nagyszerű a brigád. Szerencsére sok játékost ismertem már régebbről, még a Vasasból. A lényeg, hogy szívesen csatlakoznék az Eger együtteséhez.

Olvasói sztorik