NB I

Elsőből utolsó a Kecskemét

Tavaly megnyerte a horvátországi felkészülési tornát a KTE, idén viszont utolsó lett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Kecskeméti TE 0-0-s döntetlen után tizenegyesekkel bukta el a litvánok elleni helyosztót az Istria Winter Cup-on.

Rendkívül mély és saras pályán játszotta utolsó mérkőzését a nemzetközi felkészülési tornán a KTE a litván Zalgiris Vilnius ellen. Az első félidőben inkább a Kecskemét akarata érvényesült. A legveszélyesebb lehetőségek pontrúgások után adódtak, ám a csapat nem tudta gólra váltani a helyzeteket. A litvánok először a 65. percben jutottak el igazán nagy helyzetig, és a találkozó utolsó harmadában kiegyenlítetté vált a játék. Sok ziccer nem, inkább lehetőségek voltak feljegyezhetőek.

Mivel a kilencven perc során nem született gól, így büntetőkre került sor, ebben pedig a litvánok bizonyultak jobbnak. Antal kapus ugyan két büntetőt is megfogott, ám hárman is hibáztak a magyar csapatból, így végül 3-2-vel a Zalgiris nyert, a tavalyi aranyérmes Kecskemét pedig az utolsó, nyolcadik helyen végzett.

Az edzőtábor ezzel véget ért a csapat számára, a KTE szerdán már hazai pályán fogadja a Mezőkövesdet, felkészülési mérkőzésen.

Istria Winter Cup, a 7. helyért

Zalgiris Vilnius (litván) – KTE-Phoenix Mecano 0-0, tizenegyesekkel 3-2

Novigrad, Horvátország

KTE. 1. félidő: Borszéki – Mogyorósi, Koszó, Póti, Mohl – Szavics, Nagy P., Bertus – Macauley, Salami, Diaz. 2. félidő: Antal – Koszó, Vaskó, Varga, Forró – Vukaszovics, Hullám, Pekár – Joszeliani, Rajczi, Balázs Zs. Edző: Horváth Ferenc

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik