NB I

Cseheket vert a Diósgyőr

A DVTK 1-0-ra nyert edzőmeccsen a cseh bajnokság nyolcadik helyén álló 1. FC Slovácko ellen, a törökországi Belekben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lejátszotta második felkészülési mérkőzését a Belekben edzőtáborozó Diósgyőr, amely Szabó Balázs pályafutása első felnőttek között szerzett góljával legyőzte cseh ellenfelét. A 70. percben Tisza Tibor tört be a tizenhatos bal oldalán, levitte a labdát az alapvonalra, majd keresztbe adta, és a hosszún Szabó egy lépésről a hálóba lőtt. A győzelem után kikapcsolódásként a DVTK küldöttsége is megnézi a Győri ETO – Dinamo Moszkva találkozót.

– Nagyon kemény, harcos és jó iramú mérkőzést játszottunk ma, ahol rengeteg magas labdáért kellett megküzdeni – értékelt Szentes Lázár, a DVTK edzője. – Az ellenfél megszámlálhatatlanul sok szögletet végezhetett el, de a magas embereink és Ribánszki László megoldotta a feladatot. Mindenképpen pozitív, hogy nem kaptunk gólt és a kényszerűségből beálló fiatalok is felvették a mérkőzés ritmusát.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

1. FC Slovácko (cseh) – Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)

Belek, Törökország. Játékvezető: Serdar Bicikci

DVTK: Ribánszki – Vági, Nagy T., Kádár, Gohér – Elek Á., Abdouraman – Gosztonyi, Luque – Tisza T., Bacsa. Cserék: Luque helyett Icsó, Icsó helyett Szabó B., Nagy T. helyett Hutter. Edző: Szentes Lázár

Gólszerző: Szabó B. (70.)

Olvasói sztorik