NB I

Elkallódtak a bőröndök

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tizenkét nap után újra itthon van a Győri ETO FC. A csapat repülőgépe kedden délután landolt Ferihegyen. A kisalföldiek szombatig lesznek itthon, akkor újra repülőre szállnak, és meg sem állnak a törökországi Belekig, ahol több edzőmérkőzés is szerepel a programjukban.

Érdekesség, hogy a csomagok Kairóban maradtak! A játékosok és a szakvezetők itthon szembesültek azzal, hogy jócskán megelőzték a poggyászaik nagy részét, azok ugyanis nem érkeztek meg. Hogy a csomagok Egyiptomban maradtak-e, vagy netán más gépeken folytatják útjukat a kairói átszálláskor, most még nem tudni, az viszont tény, hogy a saját bőröndök mellett a szerelés egy része sem jött meg. A klub és az érintett légitársaságok most azon dolgoznak, hogy a lehető leghamarabb célba érjen minden poggyász, hiszen erre most Győrött, pár nap múlva pedig már Törökországban lesz szükség.

– Nagyon jól sikerült az edzőtábor, úgy gondolom elvégeztük azt a munkát, amit a Pintér Attila vezette szakmai stáb elvárt tőlünk – mondta a klub honlapján Koltai Tamás. – A másfél hét alatt végig nagyon jó idő volt, a körülmények is megfelelőek voltak. A következő néhány nap felüdülés lesz családi körben, hiszen nemsokára újra útra kelünk. Remélem, addigra megérkeznek a csomagjaink is, hiszen majdnem negyven poggyász maradhatott Kairóban az átszálláskor, a többi között az enyém is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik