NB I

Meg is lepte, meg nem is

Romhányi Tamás felépülése után még bizonyítani akart az élvonal újoncánál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Többek között Romhányi Tamásnak is megköszönte a közös munkát az Egri FC vezetősége. A 28 éves középpályást sérülés hátráltatta a munkában, ezért nem számíthatott rá az elmúlt hónapokban az újonc. A játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, valamennyire számított rá, hogy távoznia kell majd a téli szünetben, de bízott abban, hogy esetleg néhány mérkőzésen még bizonyíthat felépülése után.

– Meg is lepett a döntés, meg nem is – válaszolta honlapunk kérdésére Romhányi Tamás. – December végéig szólt a szerződésem, sajnos a hosszú sérülésem miatt valamennyire számítottam rá, hogy nem fogják meghosszabbítani. Azonban mégis bíztam benne, hogy talán egy-két mérkőzésen még bizonyíthatok, mielőtt döntés születik a sorsomról.

– Hol folytatja az alapozást? Vannak már megkeresései?
– Nagyon korrekt volt az egri klub, a vezetőség engedélyezte, hogy amíg nem találok magamnak új csapatot, addig továbbra is látogathatom az együttes edzéseit, így nem kell egyedül készülnöm. Ajánlataim vannak, főként másod- és harmadosztályú csapatoktól kaptam megkereséseket, azonban konkrét nevekkel még nem szeretnék szolgálni. Minél hamarabb klubot akarok találni, remélhetőleg még ezen a héten eldől, hogy hol folytatom a pályafutásomat.

Olvasói sztorik