NB I

Németországban kezelik Tóth Pétert

Haladás: Halmosi Péter, Kenesei Krisztián, Iszlai Bence és Kulcsár Kornél is sérüléssel bajlódik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán 15 órakor az Illés Akadémia műfüvén játssza első előkészületi mérkőzését a Haladás. A szombathelyiek közül azonban máris többen kidőltek sérülés miatt – írja a klub honlapja.

– Örülünk a műfűnek, hiszen legalább van hol edzenünk, ugyanakkor gondot is okoz, néhány játékosom sérülése a talaj számlájára írható. Jobb lenne rendes füvön edzeni, de ez van, ezt kell megoldanunk – mondta Artner Tamás vezetőedző. – Iszlai Bencének a combja fáj, Kenesei Krisztiánnak az Achillese gyulladt be, Halmosi Péter a vádlijával bajlódik, Kulcsár Kornélnak bevizesedett a térde. Utóbbi három-négy kiló súlyfelesleggel érkezett vissza hozzánk, vélhetően ez is közrejátszik a sérülésében. Jelen állás szerint a szerdai, Ajka elleni edzőmeccsen Iszlaira és Halmosira talán számíthatok, és van esély Kenesei játékára is. Két részre bontom a keretet, az első és a második félidőben is más-más csapat játszik majd. Bár kemény munkát vezényelek, a fiúk maximális odaadással dolgoznak, egy rossz szavam sem lehet rájuk.

Hátsérülése után Tóth Péter ugyan elkezdte a munkát, futóedzéseket végzett, de rövid idő után jelezte, hogy ismét fáj a háta. Két hétre egy németországi specialistához utazott, neki talán sikerül meggyógyítania a hónapok óta makcsul fájó testrészt.

Olvasói sztorik