NB I

Elmaradt a Haladás edzése

A nagy havazás miatt délután is csak futás szerepel a szombathelyiek programjában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Szombathelyi Haladásnál egyelőre csak a február elején esedékes, egyhetes soproni edzőtábor biztos, a külföldi felkészülés még képlékeny, nyilván ez is pénzkérdés. Ráadásul a vasárnap és hétfőn lezúdult nagy mennyiségű hó nem kis fejtörést okoz Artner Tamás vezetőedző számára, a délelőtti edzés el is maradt – áll a klub honlapján.

– A havazás alaposan megkeseríti az életünket, a délelőtti tréninget nem tudtuk megtartani, majd délután, a konditermi foglakozás helyett pótoljuk az edzést – magyarázta az edző. – Persze, akkor sem lesz sokkal jobb a helyzet, vagy a Parkerdőben vagy a stadion futófolyosóján futunk majd, a Haladás-munkacsarnokot ugyanis csak délelőttönként tudjuk használni. Bízom benne, hogy az Illés Akadémia műfüves pályáját egy-két napon belül sikerül letakarítani, és így a labda is előkerülhet. A délutáni foglalkozáson a korábban sérült Rózsa Dániel és a beteg Tóth Péter is részt vesz, és velünk készül már a Belgiumból visszatért Kulcsár Kornél is. Csupán a térdműtétje után lábadozó Ugrai Roland hiányzik.

A szombathelyiek NB II-es csapata Tóth László edző irányításával, 15-16 játékos részvételével végzi az alapozást. Rossz hír, hogy Fider Ádám rögtön az első edzésen, egy ártalmatlan labdázgatást követően a jobb lábán oldalszalag-szakadást szenvedett, körülbelül 6 hétig nem számíthatnak rá. Horváth Detre az NB I-es Paksnál szerepel próbajátékon, Zsirai Martin és Hanzl Máté pedig jelenleg a Haladás felnőtt csapatával készül. A legtehetségesebb U17-es futballisták közül Rácz, Grabant és Hegedűs szóhoz jutnak a téli edzőmérkőzéseken.

Olvasói sztorik