NB I

Öt játékos hiányzott

Szerda délelőtt a Szombathelyi Haladás játékosai is elkezdték a felkészülést a tavaszi idényre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sérülések, betegségek és próbajáték miatt kissé foghíjas kerettel edzettek a vasiak, ugyanakkor erőnléti edzővel bővült a szakmai stáb – írja a klub hivatalos honlapja.

– Orbán Attila erőnléti edző is a csapat tagja, ő a kondicionális felkészítésért felel majd, a jövőben egyéni képzést kapnak a játékosok – magyarázta Artner Tamás vezetőedző. – Ami a játékosokat illeti: Rózsa Dániel a hátával bajlódik, Andorka Péternek begyulladt a talpcsontja, Ugrai Roland térdműtét után lábadozik, Tóth Péter beteg, Kulcsár Kornél belgiumi próbajátékon szerepel. Andorka, Rózsa és Tóth a héten bekapcsolódhat a munkába, Ugrainak viszont még három hetet kell kihagynia. Jómagam egy-két új játékost képzelek el a csapatban, egy jobb oldali, és egy támadó középpályás leigazolását vagy kölcsönvételét szorgalmazom. Több név is van a kalapban, így például a már korábban ismertté vált újpesti Barczi Dávid és a székesfehérvári Haraszti Zsolt. Próbajátékosokról viszont nem tudok. Tavaszra nem tervezek további fiatalítást, jó lenne, ha a jelenlegi keret három évig együtt maradna.

Tóth Miklós ügyvezető elmondta, hogy Barczi Dávid ezen a héten még Belgiumban tartózkodik próbajátékon, ezért meg kell várniuk, hogy döntenek vele kapcsolatban.

– Haraszti Zsolt édesapjával és menedzserével is beszéltünk, de miután edzőváltás volt a Videotonnál, nem tudni, mi lesz a játékos sorsa. Az új trénernek nyilván időre van szüksége, mire megismeri a játékosokat, eldönti, kikre van szüksége és kikre nincs – fejtegette Tóth Miklós. – Ami a mi játékosainkat illeti: távozóról nem tudok, egyelőre egyetlen futballistánk iránt sem volt érdeklődés, de ez persze még változhat. Egyébként az ősz vége óta felnőtt csapattal készülő Németh Márió már profi szerződéssel rendelkezik. Februárban egy hetes soproni edzőtáborba utazunk, és külföldről is vannak ajánlataink. A korábban már említett spanyol, török, horvát, portugál vonal változatlanul él, ám egyelőre nem dőlt el, hogy el tudunk-e utazni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik