NB I

Semmi sem lehetetlen!

Kiss Zoltán úgy véli, felszabadultan kell játszanunk tavasszal, abból bármi kisülhet. Akár a bennmaradás is...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csupán fél szezont töltött Békéscsabán a 26 éves védő, Kiss Zoltán. Tavaly nyáron igazolt a másodosztályú együtteshez, és bár a viharsarkiak a Keleti-csoport első helyén telelnek, az elmúlt időszak a játékos számára nem volt sikertörténet, nem csoda, hogy a közelmúltban a távozás mellett döntött. Az elhúzódó sérülése miatt csupán nyolc bajnoki és két kupameccs jutott neki. Korábban megfordult Sopronban, Szolnokon és Nyíregyházán is, a csabaiakhoz pedig nevelőegyesületétől, az Újpest FC-től igazolt. Most újabb állomáshely, Siófok következik a pályafutásában, a feladat pedig adott az élvonal sereghajtója számára: kiharcolni a bennmaradást…

– Miért csak fél évet töltött Békéscsabán?
– Vegyes időszak volt, mert a szezon közepétől bokasérüléssel bajlódtam, ráadásul nem nagyon volt lehetőség rehabilitációra, ezért hosszadalmasra sikerült a felépülésem. Annyira nem éreztem jól magam, ezért közös megegyezéssel szerződést bontottunk – mesélte a Rangadó.hu érdeklődésére Kiss Zoltán. – A Siófok már a békéscsabai szerződésem előtt is keresett, az őszi szezon közben is beszéltem Horváth Károllyal, így most összejött az átigazolásom. Voltak más lehetőségek is az NB II-ből, amelyekre várni kellett volna, de én vissza akartam térni az élvonalba, és ez most összejött, hiába áll az utolsó helyen a csapat.

– Milyenek az első benyomásai?
– Január hetedike óta vagyok Siófokon, elkezdtük a felkészülést, egyelőre kemény edzések vannak, hiszen az erőgyűjtésen van a fő hangsúly. Az időjárás eléggé közrejátszik, többnyire sajnos futóedzések vannak a nagy hóban, de egyelőre pozitív benyomásaim vannak. Tény, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz a bajnokságban, de semmi sem lehetetlen. Mindenki úgy áll hozzá, hogy a kiadja magából a maximumot, és lesz, ami lesz. Felszabadultan kell játszanunk, s abból bármi kisülhet.

Olvasói sztorik