NB II

Megindult a mozgás Békéscsabán

Kiss Zoltán, Cornel Nadaban és Mario Pufek távozott az NB II keleti listavezetőjétől.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Keleti-csoportjának első helyén telelő Békéscsaba 1912 Előre SE csapatának tagjai pihenőjüket töltik, ám a vezetés a keret megerősítésén dolgozik – írja a beol.hu.

Pásztor József szakmai igazgatója elmondta, hogy távozott a 27 éves légiós, Mario Pufek, aki az ősszel mindössze egy mérkőzésen szerepelt. Szerződést bontottak a korábbi újpesti védővel, a 26 éves Kiss Zoltánnal is, aki nyolc alkalommal lépett pályára az ősszel bajnoki mérkőzésen. Nem tagja már a keretnek a nyáron Aradról érkezett 28 éves román középpályás, Cornel Nadaban sem, aki 11 bajnoki találkozón szerepelt az őszi idényben.

További távozók is várhatók még a békéscsabaiaknál. A megyei hírportál információi szerint a 24 éves védekező középpályás Balogh Miklós, valamint az ősszel kölcsönben az NB III-as Várfürdő-Gyulai Termál FC-ben szerepelt húszéves Ferenczi Máté is új csapatban folytathatja. Ugyancsak távozhat a 21 éves Bozsó Antal kapus, aki legutóbb kölcsönben szintén az NB III-as gyulai együttes tagja volt.

Ami az érkezőket illeti, a tél folyamán több kolumbiai labdarúgó érkezik próbajátékra Békéscsabára, de hazai és romániai kiszemeltek is vannak.

Olvasói sztorik