NB I

Négy és fél év után távozik

Mogyorósi József volt a legrégebbi bútordarab Siófokon, de most neki is távoznia kell.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sipos Norbert után a védő, Mogyorósi József is távozik az FGSZ Siófok csapatától, viszont a ferencvárosi csatár, Máté János mellett a Menyhárt Attila, Kiss Zoltán, Varga Krisztián hármassal is megállapodott a vezetés, ők 2014 júliusáig írtak alá – mondta a sonline.hu oldalon Horváth Károly ügyvezető-vezetőedző.

Az ősszel Pápán játszó, 22 éves Simon Andrással is tárgyaltak, sőt klubja, a Győri ETO illetékeseivel már megegyeztek. A játékosnak is megtették az ajánlatukat, már csak rajta múlik, hogy Siófokon szerepel-e tavasszal. Simon 2006-ban mutatkozott be az élvonalban még az MTK játékosaként. Az NB I-ben eddig csak tíz meccsen szerepelt, ám ez annak is köszönhető, hogy 2007-ben – Németh Krisztiánnal együtt – a Liverpoolhoz távozott, majd a spanyol Cordoba és az holland Excelsior alkalmazásában is állt Győrbe szerződése előtt. Tavaly augusztusban azonban súlyosan megsérült, öt hónap kihagyás után került Pápára kölcsönbe az őszi szezonra, ahol négy meccsen mindössze 248 percet játszott. A Siófok elleni találkozón is csak egy félidőt kapott a korábbi U20-as világbajnoki bronzérmes.

A távozó jobb oldali védő, Mogyorósi József 2008 júliusától játszott a somogyiaknál az állandóságot képviselve a folyamatosan cserélődő együttesben. 42 élvonalbeli, illetve 23 másodosztályú meccsen viselte a kék-sárga mezt, amelyben egy gólt szerzett.

Olvasói sztorik