NB I

Egy emlékjeggyel három mérkőzésre

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Emlékjegyet bocsát ki az OTP Bank Ligában őszi bajnok Győri ETO FC. A 2012 forintba kerülő belépővel a gárda mindhárom idei hátralevő hazai mérkőzését megtekinthetik a szurkolók – írja az MTI.

Horváth Cs. Attila, a győriek klubmenedzsere a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, az emlékjegy egyik oldalán az őszi bajnokcsapat színes képe látható, ezzel szeretnének kedveskedni a szimpatizánsoknak. A jegy az ETO három soron következő találkozójára érvényes: szombaton az Eger elleni bajnokira, majd a jövő keddi, Paks elleni Magyar Kupa-meccsre, illetve a jövő szombati, Debrecen elleni bajnoki rangadóra.

– Egy szép győzelemmel szeretnénk feltenni a koronát az őszi szereplésünkre – nyilatkozta Pintér Attila, aki szombaton 75. alkalommal ül majd bajnoki mérkőzésen az ETO kispadján. – Felkészültünk az Eger játékából, nagyon zártan védekeznek, olykor hetes falat húznak a kapujuk elé. Nem számítok könnyű diadalra, hiszen az Eger már többször fricskát mutatott a nagycsapatoknak, legyőzte a Debrecent és a Videotontól is csak a kilencvenkettedik percben kapott ki.

A Győr 14 fordulót követően hatpontos előnnyel vezet a címvédő Debrecen előtt az OTP Bank Ligában.

Olvasói sztorik