NB I

Csak megtorpantak…

Takács Ákos szerint a Barcelonától, vagy a Real Madridtól sem lehet elvárni, hogy minden meccset megnyerjen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Töretlenül vezeti az OTP Bank Liga tabelláját a Győri ETO FC. Még akkor is, ha az utolsó négy meccsen, a Paks (0-0), az Újpest (3-2), a Ferencváros (1-1) és a Honvéd (0-0) ellen csak egyszer tudott nyerni. Habár az üldöző Debrecen is megbotlott legutóbb, az MTK és a Videoton viszont csökkentette hátrányát az éllovassal szemben. Takács Ákos, a kisalföldiek védője szerint semmi okuk kongatni a vészharangot, hiszen az európai topcsapatok sem tudnak minden meccsen három pontot gyűjteni.

– A helyezésük önmagáért beszél, de az elmúlt két meccsen mégsem tudtak nyerni.
– Nem nevezném ezt problémának – kezdte Takács Ákos. – A Barcelonától, vagy a Real Madridtól sem lehet elvárni, hogy minden meccset megnyerjen. Megtorpantunk egy kicsit, de még mindig mi vezetjük a tabellát. Nincs okunk arra, hogy pánikba essünk.

– Többen nyilatkozták már a csapatból, hogy remek az egység. A pályán és a pályán kívül is jól kijönnek egymással?
– Úgy gondolom, hogy minden adott. Nemcsak kiváló játékosok, de kiváló emberek is alkotják a csapatot. Igyekszünk mindenben kisegíteni egymást, nincsenek felesleges feszültségek. Szerencsére a jó összhang a pályán is kijön, hiszen első helyen állunk.

– A Győrből többen is a válogatott közelében vannak, legutóbb ön is szerepelt Egervári Sándor keretében. Mennyi esélyt lát arra, hogy a közeljövőben a tűz közelébe kerüljön?
– Esély mindig van. Én minden meccsre igyekszem jól felkészülni, kihozni magamból a maximumot. Innentől már nem rajtam múlik, de bízom benne persze, hogy mihamarabb pályára kerülök majd a válogatottban.

– A hétvége rangadóján az MTK-hoz látogatnak. Mire számít?
– Legutóbb egy jó formában lévő Ferencvárost vertek meg négy-kettőre, tehát jó formában vannak, bár az utolsó góljuk azért erősen vitatott. Sajnos még nem láttam a mérkőzés felvételét, de ezt mindenképpen pótolni fogom. Igyekszünk felkészülni a játékukból, és akkor nagy baj nem lehet.

Olvasói sztorik