NB I

Nem marasztalták a KTE edzőjét

Elfogadta Török László vezetőedző lemondását a Kecskeméti TE vezetősége.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Török László vezetőedző vasárnap, a Pápa elleni hazai vereség (1-2) után írásban kérte felmentését, amiről a klubvezetés hétfőn egyeztetett. A megbeszélések eredményeként a klub elfogadta Török László lemondását, ám munkájára korábbi minőségében továbbra is számítanak, így az utánpótlás területén szakmai igazgatóként és az akadémia irányítójaként folytatja korábban elkezdett tevékenységét – áll a klub honlapján.

– A tulajdonosi kör és a vezetőség megtárgyalta Török László vezetőedzői posztra vonatkozó felmentését és akceptáltuk kérését, elfogadtuk a lemondását. Megköszönve eddigi odaadó munkáját korábbi feladatkörében számítunk rá a jövőben. A mai naptól az első csapat szakmai munkájáért megbízottként Szabó István felel – mondta Rózsa Pál, tulajdonos.

Török László kifejtette, döntését az indokolja, hogy a csapat élén az irányítása alatt elvégzett munka nem hozta meg a vezetés és a szurkolók által elvárt, de önmagától is megkövetelt eredményt.

– Mivel számomra is fontos a KTE jövője, úgy érzem, itt az ideje a váltásnak, mert új impulzus, más szemlélet elindíthatja a csapatot a sikerek útján – közölte a tréner. – A játékosállomány alkalmas jó eredményekre és sikerekre, az irányításommal megkezdett munka és egy új edző elképzelései, valamint a játékosokba fektetett további munkája gyümölcsöző és sikeres lehet. Persze szerencse is kell hozzá, amiben nekünk az utóbbi hét fordulóban nem volt részünk. Köszönettel tartozom a klub tulajdonosának, vezetőinek, szponzorainak amiért felkértek erre a nemes feladatra, köszönöm a végig kitartó támogatást is és hogy nagyszerű vezetőkkel, kollégákkal és játékosokkal dolgozhattam. A továbbiakban is sok sikert kívánok a csapat szerepléséhez! Személyemet illetően, mivel vezetőedzői pozícióm megszűnt, visszatérek korábbi munkámhoz, így az utánpótlás szakmai igazgatói feladatait és az akadémia vezetését látom el a jövőben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik