NB I

„Megérdemelten állunk az élen”

Csiki Norbert szerint az Európa Liga-kiesés után kettőzött erővel készültek a bajnokságra.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Nagy meglepetésre az MTK fiatal alakulata vezeti az OTP Bank Liga tabelláját. Azonban nem mindenki szerint olyan nagy dolog ez! A 21 éves csatár, az Újpest FC ellen győztes gólt szerző Csiki Norbert a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, hogy óriási bennük a bizonyítási vágy, és teljesen megérdemelten állnak az élen.

– Miből eredeztethető ez a remek szereplés?
– Úgy gondolom, hogy remekül sikerült a felkészülésünk – kezdte Csiki Norbert. – Az Európa Ligában kezdtük meg idei szereplésünket, de sajnos korán búcsúznunk kellett. Azonban nekem is, és a csapat minden játékosának jót tettek azok a találkozók, sokat profitáltunk belőlük. A korai kiesés miatt még jobban égett a brigádban a tűz, hogy bizonyítsunk a bajnokságban. Összeszedtük magunkat, és szerencsére jól kijött a lépés. Nagyon együtt vagyunk, és véleményem szerint teljesen megérdemelten állunk az első helyen.

– A Ligakupában viszont eddig lőtt gól nélkül, nyeretlenül állnak. Mi lehet az oka az ottani gyenge szereplésüknek?
– Az első Ligakupa-mérkőzésen olyan játékosok léptek pályára, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, sajnos nem jött ki nekik a lépés. A második találkozónkon már nem lehet erre fogni az eredményt, hiszen a teljes csapat játszott. Rengeteg helyzetet sikerült kidolgoznunk, azonban a befejezéssel akadtak gondjaink, nem tudtuk kihasználni az adódó lehetőségeket, így nem sikerült gólt szereznünk. Mindannyian bízunk benne, hogy a hétvégi bajnoki összecsapáson ez már másképp lesz.

– Az Eger együttesét fogadják szombaton hazai pályán, mit vár a mérkőzéstől?
– Egy hazai mérkőzésről van szó, természetesen nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése. Az élen szeretnénk maradni a tabellán, és ezt csak akkor maradhat így biztosan, ha legyőzzük az Eger csapatát.

Olvasói sztorik