Hírek

Nyeretlen a veretlen MTK

A bajnokságban veretlen MTK még nyeretlen a Ligakupában, ugyanis a második fordulóban 0-0-t játszott Szolnokon.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A D-csoport első fordulójában a fővárosiak 1-0-ra kikaptak a Ferencvárostól, a szolnokiak pedig kaptak egy ötöst Kecskeméten.

Kedden délután az első félidőben a vendég MTK-nak adódott több helyzete, ezek azonban kimaradtak. Először Könyves Norbert, majd Kanta József és Tischler Patrik is helyzetbe került, ám Tóth Zoltán kapus remek napot fogott ki, és mindháromszor bravúrral védett – tudósít az MTK honlapja.

A második félidő is a hazai hálóőr remeklésével kezdődött, miután tizenegyeshez jutott a látogató, ám Kanta József büntetőjét Tóth Zoltán hárította. A Szolnok a folytatásban is arra koncentrált, hogy védje a saját kapuja előtti területet, így nehezen adódott gólszerzési lehetősége az MTK-nak. A legnagyobb esély Csiki Norbert előtt kínálkozott, akinek fejesét azonban védte Tóth, így maradt a gólnélküli döntetlen.

A csoport másik mérkőzésén a Ferencváros 2-1-re nyert a Kecskemét ellen.

Ligakupa, D-csoport, 2. forduló

Szolnoki MÁV FC – MTK 0-0

Szolnok, 100 néző. Játékvezető: Karakó

Szolnok: Tóth Z. – Pintér L., Demeter, Tamási G., Vatai, Nagy D. – Tisza K., Kiprich D. (Tóth P., 77.), Kállai I. – Kocsis D., Szepessy R. Edző: Romanek János

MTK: Hegedűs L. – Kelemen, Vukmir, Djurics (Pál A., a szünetben), Hidvégi – Nikházi, Kanta J. (Vass P., 60.), Vadnai, Könyves (Poór, 70.) – Tischler, Csiki. Edző: Garami József

Olvasói sztorik