NB I

Tovább tart az edzőkeresés Pakson

Továbbra sem lehet tudni, lesz-e új edzője az MVM Paksnak, vagy Máté Csaba kap végleges megbízást.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Több nevet is bedobott a hazai sajtó a napokban, mondván közülük kerül majd ki az MVM Paks új vezetőedzője. Hallani, olvasni lehetett Várhidi Péter és Bozsik Péter érkezéséről is, ám Bognár Györgyön kívül egyelőre senkivel nem tárgyalt a paksi vezetőség. Id. Haraszti Zsolt ügyvezető a teol.hu érdeklődésére elmondta, nem könnyű meghozni a döntést, hiszen mindenképpen olyan edzőt szeretne igazolni, aki beleillik a paksi futballkoncepcióba. Hangsúlyozta, szeretne minél előbb pontot tenni az ügy végére.

Elképzelhető, hogy végül Máté Csaba marad a tréner, ugyanakkor vele kapcsolatosan egyre többször röppen fel a hír, miszerint a Ferencváros tárt karokkal várja. Az érkezését vetítheti előre, hogy Ricardo Moniz személyében nemrég holland trénert neveztek ki, ráadásul a napokban lemondott, és távozott Nagy Tamás pályaedző. Mint ismert, Máté Csaba kiválóan beszél flamandul, ráadásul korábban Erwin Koeman munkáját segítette a válogatottnál.

Az MVM Paksnál az első fordulót követően köszönt el Kis Károly, a sikeredző. Azóta három döntetlent és egy vereséget produkált a csapat Máté Csaba megbízott vezetőedző irányításával. Az együttes a hétvégi fordulóban a Haladás vendége lesz. Ha nem sikerül edzőt találni, akkor sincs nagy baj, ugyanis a válogatott világbajnoki selejtezői miatt kéthetes bajnoki szünet következik, amikor nyugodtan lehet tárgyalni…

Olvasói sztorik