NB I

Máté Csaba nem változtat

Csernyánszki Norbert és Éger László a Paks beugró edzőjénél sem lesz kezdő?!

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Az MVM Paks honlapján megjelent interjú végén Máté Csaba megbízott vezetőedző kihirdette kezdőcsapatát a Lombard Pápa Termál FC elleni bajnoki meccsre. A távozó Kis Károly helyét átvevő szakember, elődjéhez hasonlóan kihagyta a kapuból Csernyánszki Norbertet (helyette ő is Pokorni Pétert jelölte), illetve a védelemből Éger Lászlót. Márpedig a hírek szerint ezek a személyi kérdések vezettek a sikeredző lemondásához.

Idehaza mindenkit meglepett Kis Károly lemondása. Helyére átmenetileg Máté Csaba lépett, aki két évet dolgozott együtt a távozó vezetőedzővel.

– Nem mindennapi, hogy egy olyan vezetőedző, mint Kis Károly, aki Pakson sikeredzőnek számít, önként távozik a posztjáról – szögezte le Máté Csaba. – Döntése nem egy hirtelen jött ötletből született, hanem egy hosszabb folyamat eredménye. A stáb tagjai olyan közel állnak egymáshoz, hogy mi is tudtunk arról, milyen gondolatok foglalkoztatják, de úgy hittük, hogy előbb-utóbb túljut ezeken. Végül nem ez történt, hanem a távozás mellett döntött. Úgy gondolom, hogy elhatározását tiszteletben kell tartani.

Máté Csaba úgy beszélte meg Haraszti Zsolt ügyvezetővel, hogy a megbízatása egyelőre a Pápa elleni találkozóra szól, de minden bizonnyal a meccs kimenetele is befolyásolja, hogyan tovább!

– A háttérben biztosan folyik a megoldás megtalálása, amibe az is benne lehet, hogy jön egy új edző, de az is, hogy az eddigi stáb viszi tovább a csapatot. De jelenleg nem ez foglalkoztat, sem engem, sem a stábot, hanem a Pápa elleni mérkőzés. Váratlanul ért a dolog, de nem csak engem. Abból a döbbenetből, amibe a játékosok estek, ki kell zökkenteni őket, olyan hangulatot kell teremteni, amit ismét a harci szellem jár át. Pápán úgy kell kifutnunk a pályára, hogy a küzdeni akarás, a becsvágy, és győzni akarás jellemezze újból a csapatot. Csak így lehetünk sikeresek.

A Paks várható kezdőcsapata:
Pokorni Péter – Heffler Tibor, Sifter Tamás, Szabó János, Báló Tamás – Fiola Attila, Sipeki István, Kulcsár Dávid, Bartha László – Kiss Tamás, Simon Attila
A várható cserék:
Csernyánszki Norbert – Csehi Tamás, Eppel Márton, Éger László, Heffler Norbert, Mészáros István, Zsók József
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik