NB I

Ismét edzőváltás lesz Pakson

Edzőt keres a nyeretlen csapat vezetése, miközben a megbízott trénert a Fradi hívja.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Bognár György az nso.hu érdeklődésére elmondta, nem távozik az NB II-es Csákvár éléről, hiába hívta vezetőedzőnek a két vereséggel és három döntetlennel rajtoló Paks. Ugyanakkor a pepsifoci.hu arról számol be, hogy a Kis Károly távozása után megbízott trénerként tevékenykedő Máté Csaba a Ferencvárostól kapott ajánlatot. A fővárosiak azt szeretnék, ha a holland Ricardo Moniz segítője lenne, hiszen beszéli a nyelvet, korábban Erwin Koeman szövetségi kapitány mellett is dolgozott.

A Rangadó.hu érdeklődésére a klubnál azt közölték, senki nem nyilatkozik addig, amíg el nem dől az edzőkérdés, ez pedig a napokban várható. A fentiekből azonban egyértelmű, hogy Máté Csabának távoznia kell.

Az utódlás kérdése érdekes dolog… A kizárólag magyar játékosokat foglalkoztató klubnál természetesen csak hazai szakember jöhet szóba. De vajon id. Haraszti Zsolt ügyvezető egykori osztálytársa és katonatársa (Kis K.), illetve egy Tolna megyei szakvezető (Máté Cs.) után ismét fontos lesz a helyi kötődés? Mert akkor szóba jöhet a Zalaegerszeg, a Ferencváros, a Honvéd és a Siófok egykori másodedzője, a Tolna városából származó Vass László!

Az NB II-es Paks kettő edzője, Lengyel Ferenc előrelépése nem valószínű, hiszen éppen most égtek meg egy házon belül előléptetett trénerrel… Gellei Imre lehetne a nagy visszatérő, hiszen Kis Károly előtt ő irányította a csapatot, de neki a Rangadó.hu információi szerint egy nagyon komoly pozíciót szánnak az MLSZ-ben!

A képzeletbeli lista egyébként meglehetősen hosszú: Csábi József, Disztl László, Bozsik Péter, Mészöly Géza, Nagy László, Reszeli Soós István, Róth Antal, Várhidi Péter, Tomiszlav Szivics, vagy esetleg dr. Mezey György?!! Kíváncsian várjuk a megoldást! Talán kedden már okosabbak leszünk…

És végül egy megjegyzés a legutóbb megüresedett kispadról, a Lombard Pápa vezetőedzői posztjáról: a menesztett ifj. Bene Ferenc utódjaként Kis Károly nevét hallottuk…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik