NB I

Békülne a szurkolókkal a Győr edzője

Pintér Attila, a Győri ETO FC vezetőedzője azzal a kéréssel fordul a csapat szurkolói felé, hogy közösen találjanak megoldást a kialakult helyzet kezelésére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az a hangulat, ami az elmúlt mérkőzésen volt tapasztalható, az nem jó sem a klubnak, sem a csapatnak, de minden bizonnyal maguknak a szurkolóknak sem – áll a klub honlapján.

Közös cél, hogy a Győri ETO a legjobb legyen a magyar bajnokságban, de ezt a célt szurkolók és a szimpatizánsok nélkül nem lehet elérni. A vezetőedző így még a hétvégi bajnoki mérkőzés előtt meghívja a csapat valamennyi szurkolóját augusztus 17-én, pénteken 17:30-ra, az ETO klubépület VIP-termébe, hogy a meglévő problémákat átbeszéljék, és együtt fogalmazzák meg azokat a lépéseket, aminek következményeként újra egymásra talál a csapat és a szurkolók.

Mint ismert, a győriek egy debreceni vereséggel (1-4) és egy hazai, Haladás elleni döntetlennel (1-1) kezdték a szezont. A harmadik fordulóban sokáig 0-0-s döntetlenre álltak a Kaposvár ellen, szintén odahaza, majd a 44. percben a somogyiak vezetést szereztek. Már a meccs elején rázendített a lelátói kórus a „Pintér, takarodj!” rigmusra, amit akkor sem hagytak abba, amikor a második félidő végén, néhány perc leforgása alatt megfordította az állást, és megnyerte a meccset a Győr (2-1).

Érdekesség, hogy az ETO eddig mindhárom meccsén kihagyott egy-egy büntetőt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik