NB I

A fél csapatot kicserélték az ETO-nál

Szezonnyitó szurkolói ankétot tartott a Győri ETO FC, amelyen beszéltek a távozókról és az érkezőkről is.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A klubtól közös megegyezéssel távozott Nicolas Ceolin és Fehér Zoltán. Előbbi az olasz AC Reggianában, utóbbi pedig a Haladás együttesében játszik. Siófokon szerepel kölcsönben Windecker József és Kiss Máté, Kaposváron Zámbó Bence, míg Pápán Simon András és Nacsa Péter, illetve a Lombard FC érdeklődik Szabó Ottó iránt is. A távozók között szerepel még Giorgi Ganugrava, Valentin Babics, Linas Pilibaitis és Ji-Paraná, utóbbi kettő jelenleg külföldön, próbajátékon van.

A szurkolói ankéton bemutatkoztak az ETO FC-hez újonnan érkezett játékosok: Lipták Zoltán, Lang Ádám, Nemanja Andrics, Rok Kronaveter, Mihai Dina és Michal Svec.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.