NB I

Diósgyőrbe érkezett a Mikulás

Továbbra is keresi a DVTK szakmai stábja azokat a játékosokat, akik a csapat segítségére lehetnek.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Kedd reggel egy fiatal magyar kapus és egy szlovák védő érkezett Diósgyőrbe, próbajátékra – írja a klub honlapja. Sisa Tibor továbbra is tartja magát korábbi kijelentéséhez, miszerint csak azt a játékost hajlandó leigazolni, akit a saját szemével is látott, ezért továbbra is érkeznek a próbajátékosok.

A 24 éves kassai védő, Mikulás Tóth szülővárosa csapatában lett élvonalbeli labdarúgó. Az elmúlt év hozta meg számára az igazi áttörést, 33 bajnoki mérkőzésből 30 alkalommal kezdőként lépett pályára.

Ambrusics Róbert húszéves, volt utánpótlás-válogatott kapus, aki az elmúlt ősszel a Vasas keretéhez tartozott. Az OTP Bank Ligában nem kapott lehetőséget. Korábban négy esztendőt töltött Angliában, ahol a Leicester City utánpótlásában nevelkedett, de kölcsönjátékosként más klubokban is védett. Legutóbb a Siófokkal hozták szóba…

A két játékos Jeff Silvával kiegészülve kedd délelőtt letudta a fizikai felmérést, délután pedig csatlakoznak a DVTK edzéséhez. Esetleges szerződtetésükről később születik döntés.

Olvasói sztorik