NB I

A DVSC-vel játszott a Paks

Simon Attila ismét gólt szerzett a paksiaknál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tiszaújvárosban az NB I-ben szereplő Paks ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVSC-Teva labdarúgócsapata.

A második félidő elején vezetést szerzett a Paks Simon Attila révén, a támadó 9 méterről lőtt a jobb felsőbe. Alig hat perccel később egyenlítettünk: Dombi Tibor jobb oldali beadása után Huszák Tamás kapásból kapura rúgta a labdát, a lövést blokkolták a paksi védők, ám a visszapattanóra érkezett Lucas, aki 17 méterről, kissé balról a hálóba lőtt, beállítva ezzel a végeredményt – számol be mérkőzésről a dvsc.hu

A mérkőzés után a Paks vezetőedzője, Kis Károly a paksifc.hu-nak elmondta, a helyzetkihasználáson még javítania kell csapatának.

– Függetlenül attól, hogy a debreceniek szerdán Szuperkupa döntőt játszottak, csütörtök este is jó összetételű csapattal álltak ki. Tiszaújvárosban nagy hőség volt, de ennek ellenére jó iramú volt a mérkőzés, mindkét csapat dolgozott ki helyzeteket. Úgy ítélem meg, hogy az előre játékunk jó volt, de a helyzetkihasználásunkon még javítani kell. Voltak olyan begyakorolt elemei a játéknak, amiket jól alkalmaztunk, de azt is el kell mondani, hogy a kezdésig hátra lévő két és fél hétben van még min javítanunk – zárta szavait Kis Károly.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik