Hírek

Zsók József elköszönt a Rákóczitól

Az MVM Paks együttesébe igazolt a kaposvári Zsók József.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hét második felében soproni edzőtáborral folytatja a felkészülést a Kaposvári Rákóczi FC. A somogyiak honlapjának beszámolója szerint az edzőtábor célja, hogy összekovácsolódjon a csapat, és a régi-új vezetőedző, Prukner László is megismerhesse azokat a játékosokat, akikkel még nem dolgozott együtt. Az edzésprogramban főleg erdei futások szerepelnek majd, emellett vasárnapig kipróbálják a hotel kitűnő fitnesz- és wellness-szolgáltatásait is.

A lejárt szerződésű Borisz Gujics után Zsók József is távozott a kaposváriaktól. A védő szerdán délelőtt bejelentette, nem fogadja el a klub ajánlatát, és Pakson folytatja pályafutását. A 28 éves védő korábban Dunaújvárosban, Győrben, Pápán és Baján is játszott, az NB I-ben 108 mérkőzésen lépett pályára, ezeken két gólt szerzett.

A paksiakkal kapcsolatos hír, miszerint a klub megegyezett a Ferencváros illetékeseivel Böde Dániel átigazolása ügyében, ám még nem került aláírás a papírokra. A középpályás azonban biztosan a Fradiban folytatja pályafutását.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik