NB I

Takács Péter 3 évre írt alá

Egy szlovák válogatott védőt is tesztel a DVTK.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn újabb próbajátékos tűnt fel Diósgyőrben: a középhátvédként és védekező középpályásként is bevethető, tizennégyszeres szlovák válogatott Michal Hanek érkezett a klubhoz.

Michal Hanek az MFK Dubnicában kezdte első osztályú pályafutását, majd hazája több csapata mellett játszott a cseh Sparta Prágában, az orosz Dinamo Moszkvában és Lengyelországban is. A játékos legutóbb az osztrák Kapfenberger SV-ben szerepelt.
Esetleges szerződtetéséről később születik döntés – írja a dvtk.eu portál.

A másik három próbajátékostól, Tomáš Chovanectől, Deák Istvántól és Papp Marcelltől elköszönt a szakmai vezetés.

A hétfői nap krónikájához tartozik továbbá, hogy a kölcsönből visszatérő Takács Péter hároméves szerződést kötött a miskolci együttessel.

– Ez volt végül is az előző szezon célja – amikor kölcsönben szerepeltem itt -, hogy bebizonyítsam a vezetőknek, helyem van a csapatban. Olyan szerződést sikerült aláírni, amely mindenkinek megfelelő, három évre írok alá. Nagyon szívesen eltölteném úgy a pályafutásom, hogy csak a DVTK mezét öltöm magamra, de tudom, hogy mivel fiatal vagyok, és eladható játékos lehetek, úgy kell teljesítenem, hogy előbb-utóbb összejöjjön egy külföldi szerződés, és ezzel a klub is jól járjon. Most azonban az a legfontosabb, hogy itt teljesítsek úgy, hogy a csapatnak minél többet tudjak segíteni – nyilatkozta a csapat honlapjának a 22 éves középpályás.

Olvasói sztorik