NB I

Pécsett folytatja Miroszlav Grumics

Véget ért a tárgyalássorozat, megállapodott a Kaposvári Rákóczi és a Pécsi MFC vezetése Miroszlav Grumics átigazolásáról.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Igen ám, de támadó helyett támadó érkezik a somogyiakhoz: a 15 esztendő után visszatérő Waltner Róbert csütörtökön aláírta szerződését – írja a Rákóczi honlapja.

Miroszlav Grumicsra szemet vetett a pécsi együttes, és a vezetés meg is tette ajánlatát. A tárgyalások végül csütörtökön fejeződtek be, amelynek eredményeként a Rákóczi felbontotta a szerb csatár jövő nyárig szóló szerződését. Grumics vételárát a két fél megállapodása alapján nem hozzák nyilvánosságra.

Szintén a csütörtöki nap híre, hogy Waltner Róbert aláírta szerződését a kaposváriakkal. A 34 éves támadó, aki tizenöt év után tér haza, kettő plusz egy évre kötelezte el magát.

A próbajátékon Kaposváron tartózkodó győri védő, Zámbó Bence, és a ceglédi védő-középpályás, Sándor István sorsáról a pénteki szombathelyi Király Kupa után dönt a szakvezetés. A 22 éves Zámbó tagja volt az egyiptomi U20-világbajnokságon bronzérmes magyar válogatottnak, és a hírek szerint a Győr szívesen kölcsönadná őt a somogyiaknak.

A moldovai Szergej Alekszejev élő szerződése ellenére bejelentette, hogy a továbbiakban nem kíván a Rákóczi csapatában futballozni, így megkezdődtek az egyeztetések a további sorsáról. Graszl Károly továbbra is próbajátékon tartózkodik, de nem kapott róla új információt a klubvezetés.

Olvasói sztorik