NB I

Támadóhiány léphet fel Siófokon

A Rangadó.hu értesülései szerint megsérült Bajner Bálint, a Siófok próbajátékosa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bajner Bálint tagja volt a bronzérmes magyar válogatottnak 2008-ban, az U19-es Európa-bajnokságon. Fiatal kora ellenére már Romániát és Angliát is megjárta, de az NB I-ben is szerepelt. Sopronban mutatkozott be az élvonalban, aztán a Liberty Salontához, majd a West Ham Unitedhez igazolt, mielőtt hazatért, és Kispesten gyűjtött további NB I-es tapasztalatot. Legutóbb az olasz alacsonyabb osztályú Sulmona Calcio alkalmazásában állt.

Egy ideje az FGSZ Siófok edzéseit látogatja, és a felek álláspontjai a tárgyalások során meglehetősen közel álltak egymáshoz, tehát küszöbön állt a szerződtetése a Paksra igazoló Simon Attila távozása miatt támadóhiánnyal küszködő együttesnél. Igen ám, de a Rangadó.hu információi szerint a játékos megsérült, sérvműtétet kellene végrehajtani rajta. Ha a közeljövőben tényleg elvégzik ezt a beavatkozást, akkor nem folytathatja a felkészülést, és nem állhat a Siófok rendelkezésére a bajnoki rajton.

Csatárposztra egyébként Balog Marcellt is teszteli a Balaton-parti csapat. A 24 éves játékos szerződést bontott a Kecskeméttel, amelyhez télen tért vissza az NB II-es Ceglédtől, ám a tavaszi szezon során kevés lehetőséget kapott, és főleg az NB III-as tartalékcsapatban számoltak vele.

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Diósgyőri VTK és Pál Szabolcs. A támadó, aki tavasszal kölcsönben Siófokon szerepelt, végleg a Balaton partjára igazol.

Pál Szabolcs tavaly télen igazolt Diósgyőrbe, és a feljutással végződő nagy tavaszi menetelésből tíz mérkőzésen lőtt két góllal vette ki a részét. A sikeres őszi NB I-es szereplés során kilenc mérkőzésen is pályára lépett – áll a borsodiak honlapján.

Olvasói sztorik