NB I

Mobillelátó és próbajátékosok Egerben

Két magyar, két szerb, illetve egy-egy horvát és brazil játékos szerepel a hevesieknél.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB I-ben újonc Egri FC vezetői közel állnak a megállapodáshoz Eszlátyi Istvánnal (BKV Előre), és minden bizonnyal szerződést kap Albert Ádám (Dunakanyar-Vác) is. Vojtekovszki Csaba és Balogh Attila edzők irányításával már két hete a hevesi megyeszékhelyen edz a brazil Marcos Tanque, akit továbbra is tesztelnek, csakúgy, mint a horvát Stefan Rudan, Momcilo Rudan ikerpár tagjait, akik a Crvena Zvezda B-csapatában szerepeltek eddig. Szó van még a horvát Marko Trajok leigazolásáról is.

Az egriek a próbán lévő labdarúgókkal együtt érsekkerti futással kezdték a felkészülést, és elképzelhetőnek tűnik, hogy a folytatásban valamelyik környékbeli település pályáján gyakorol majd a csapat, hogy kíméljék a Szentmarjay Tibor Városi Stadion gyepszőnyegét. A kerethez egészen biztosan lesznek még csatlakozók. Ezen a héten várható döntés néhány játékos ügyében is, akik jelenleg még a klub kötelékébe tartoznak.

Az együttes hétfőn megtartotta első edzését a felkészülés során, eközben a vezetők mobillelátó felépítését tervezik a stadionban.

– Ideiglenes megoldásra törekszünk, hogy a rajtra minden szükséges engedélyt megkapjunk – mondta Kocsis Zoltán tulajdonos az agriasport.hu oldalon. – Valószínűsíthető, hogy mobillelátókat helyezünk el a salakos futópálya területére. A befogadóképességről még nincs végleges döntés. A Pakson is alkalmazott, UEFA-engedéllyel rendelkező mobilépítményre egyéves engedélyt kérünk. A világítás is kötelező előírás. A tervek elkészültek, az engedélyek folyamatban, így szeptember-októberben már villanyfényes meccseket láthatnak szurkolóink.

Olvasói sztorik