Megyei foci

Ezekért a gólokért érdemes megyei meccsre járni!

Videós összeállításunkban az alsóbb ligák leglátványosabb októberi és novemberi találatait válogattuk össze. Szavazzon: ön szerint melyik volt a legszebb?

Melyik megyei találat volt a legszebb októberben és novemberben?

Csoszánszki Dávid (Gyöngyös): 160
Magyar György (Mórahalom): 143
Máthé Dániel (Bükkszentkereszt): 93
Golovics István (Kiskunfélegyházi HTK): 85
Tanács Tibor (Ruzsa): 67
Üveges Márton (Epöl-Máriahalom): 31
Fodor Zsolt (Karancsberény): 26
Nagy Norbert (Csesztreg): 24
Antalkovics Dániel (Darnózseli): 17
Szuh Ferenc (Celldömölk): 15

„Ha ezt a gólt Angliában lövik, hetekig ismétli az Eurosport!” – ilyen és ehhez hasonló kommentárok mellett kapunk videókat hétről-hétre az alsóbb ligák csapataitól az ott esett találatokról.

Honlapunk megyei oldalain folyamatosan közzétesszük a szemet gyönyörködtető amatőr gólokat, egy összeállításban pedig a leglátványosabbat is keressük.

Szavazzon: ön szerint melyik találat volt a legszebb októberben és novemberben? Voksolni január 11-én, hétfőn 16 óráig lehet!

Március legszebb góljait itt tudja megnézni!

Április legszebb góljait itt tudja megnézni!

Május legszebb góljait itt tudja megnézni!

Augusztus legszebb góljait itt tudja megnézni!

Szeptember legszebb góljait itt tudja megnézni!


1. Golovics István (Kiskunfélegyházi HTK)

A Bács-Kiskun megyei I. osztályban a Baja-Kiskunfélegyházi HTK (1-2) rangadó győztes gólját Golovics István nem minden napi módon szerezte: beadása védhetetlenül vágódott a hálóba.


2. Tanács Tibor (Ruzsa)

Tanács Tibor, a vendégek játékosa varázsolt kicsit a Röszke-Ruzsa (0-3) Csongrád megyei III. osztályú meccsen: ollózása magasabb osztályban is megállná a helyét.


3. Csoszánszki Dávid (Gyöngyös)

A Heves megyei II. osztályban szereplő Gyöngyös játékosa, Csoszánszki Dávid a Petőfibánya ellen szerezte ezt a szépségdíjas, egyben pimasz találatot.


4. Máthé Dániel (Bükkszentkereszt)

A Bükkszentkereszt hazai pályán 4-1-es vereséget szenvedett a Tiszapalkonya ellen, de az biztos, hogy Máthé Dánielnek a vereség ellenére örökké emlékezetes marad a találkozó: 35-40 méterről lőtt nagy gólt szabadrúgásból.


5. Antalkovics Dániel (Darnózseli)

A Győr-Moson-Sopron megyei III. osztály Északi csoportjában a Darnózseli 7-3-ra verte a Győrladamért. A bombagólokért felelős Antalkovics Dániel ezúttal is lecsapott, a 23 éves játékos 38. percben lőtt hálószaggató gólt a vendégek kapujába.


6. Nagy Norbert (Csesztreg)

Zala megyét Nagy Norbert képviseli a szavazásban: a Csesztreg játékosa a Teskánd elleni mérkőzésen (3-1) talált be szépségdíjas szabadrúgásból.


7. Szuh Ferenc (Celldömölk)

A november elején lejátszott Vas megyei I. osztályú mérkőzésen a listavezető Celldömölk nehezen nyert a Rábapaty otthonában. A mérkőzés egyetlen és mindent eldöntő találatát Szuh Ferenc szerezte a 90. percben.


8. Üveges Márton (Epöl-Máriahalom)

Két héten belül kétszer is hatalmas gólt lőtt a Komárom-Esztergom megyében szereplő Epöl-Máriahalom játékosa, Üveges Márton – mi ebből választottunk ki egyet.


9. Fodor Zsolt (Karancsberény)

A Nógrád megyei II. osztály Keleti csoportjának élén álló Karancsberény 5-0-ra győzte le az Etest. A címvédő első gólja külön is megérdemli a figyelmet: a házigazdák játékos-edzője, Fodor Zsolt kapásból, mintegy 22 méterről zúdította a jobb felső sarokba az elé kerülő labdát, mielőtt az földet ért volna.


10. Magyar György (Mórahalom)

A Csongrád megyei I. osztályban a Mórahalom 4-1-re legyőzte hazai pályán a Kisteleket. A hazaiaknál a játékos-edző, Magyar György szenzációs, a levegőben oxizós gólt szerzett.

Olvasói sztorik